Geschenkverpakkingen

Uniek Bierpakket uit Overijssel

Op zoek naar een mooi bierpakket, zoek niet verder!

In dit pakket zit een IPA van Othmar Bier uit Ootmarsum, een Tripel van de Zwarte Parochie uit Almelo, een blond biertje van Pauw Bier uit Ommen en een fris wit biertje van DAVO uit Deventer. 

Een biertje smaakt extra lekker met iets te knabbelen erbij, vandaar dat er ook een harde worst is toegevoegd aan het pakket.

Boerenpakket uit Overijssel

Geniet van al het lekkers uit Overijssel.

Wat dacht je van een lekker sapje?

En ken je de Dalfser Moppen al?

Ervaar het zelf met dit heerlijke Boerenpakket!

Borrelpakket Vega 

Heerlijk borrelpakket met biertjes en kaas, Aangevuld met zoutloze mosterd uit Boekelo. De fles wijn maaakt de borrel compleet. Dit is een wijn van Hof van Twente, deze wijnen worden nationaale en internationaal gewaardeerd.

Overijssel Pakket

Geniet van alles wat de regio te bieden heeft. 

Vondelkoeken, bier en wijn. Aangevuld met mosterd uit Boekelo, cider  gemaakt van tientallen oude appel- en perenrassen uit de hoogstamboomgaarden langs de IJssel. en harde worst.

En uniek in Nederland: shiitake soep.

Dutchyfull: Jouw Route naar het Authentieke Nederland

Bij Dutchyfull geloven we dat de echte schoonheid van Nederland schuilt in de details: de slingerende fietsroutes, de rijke smaken van onze streekproducten, en de traditionele recepten die generaties lang zijn doorgegeven. Onze diensten zijn zorgvuldig samengesteld om jou een unieke en authentieke Nederlandse ervaring te bieden, provincie voor provincie.

Fietsroutes

Uitmuntende producten

Recepten

Unieke plekken

nl_NLDutch